Wie is Rezy?

Mijn naam is Rezy Verhoeven en ik woon in Uden. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee dochters. In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin en sociale leven. Stedentrips maken geeft mij veel energie en ik vind het heel gezellig om met vrienden af te spreken. Om in conditie te blijven speel ik tennis en maak ik tijd vrij voor een wandeling of yogales.

Meer dan 25 jaar heb ik bij ABN AMRO Bank N.V. gewerkt. Bij dit mooie bedrijf heb ik mijn vaardigheden kunnen ontwikkelen en dit heeft mij gevormd tot de professional die ik nu ben. In de diverse functies waarin ik gewerkt heb had ik altijd veel contact met klanten, zowel particulieren, als MKB en Grootbedrijf klanten. Collega’s en klanten omschrijven mij als een vriendelijke en klant-gerichte professional, daadkrachtig en doelgericht.

Eind 2022 heb ik mijn baan opgezegd, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Door een paar maanden afstand te nemen van werk kon ik een keer goed nadenken over wat ik nu echt belangrijk vind. Zingeving, voldoening en energie voeren de boventoon. En heel belangrijk vind ik het om samen te kunnen werken en iets te kunnen betekenen voor een ander. Hier moest ik iets mee gaan doen!

DE START VAN MIJN EIGEN ONDERNEMING: COMMA SUPPORT

Met heel veel enthousiasme wil ik ambitieuze ondernemers en managers ontzorgen door Commerciële en Managementondersteuning te bieden. Graag neem ik klant-gerelateerde en diverse andere taken uit handen, zodat de ondernemer of manager zich meer kan focussen en omzetgroei kan bereiken.

Doordat ik mijn diensten flexibel, altijd en overal kan aanbieden voor precies het aantal uur dat nodig is om de betreffende taken uit te voeren, besparen zij ook nog eens kosten.

Het idee om professioneel als (virtual) Commercieel- & Management Assistent te starten is een feit.

Ik weet dat hier écht mijn passie ligt en het is mijn missie om ondernemers, managers en groeiende ondernemingen op flexibele basis te ondersteunen en te helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Energie krijg ik van werk waarbij ik aan diverse taken kan werken. Ik ben op mijn best als ik het lekker druk heb en daarnaast ook de ruimte heb om mezelf te blijven ontwikkelen.

Anderen zien mij als een verbinder doordat ik goed kan luisteren, pro-actief ben en beschik over inlevingsvermogen (mij kan verplaatsen in de klanten of de klanten van mijn klant).

Door mijn jarenlange ervaring bij de bank, waarbij ik veel re-organisaties heb meegemaakt, weet ik me gemakkelijk aan te passen aan nieuwe omgevingen, andere werkwijzen en wisselende teams en collega’s.

“Met Comma Support geef ik een ‘rustpunt’, zodat jij je weer kunt focussen op jouw passie en jouw onderneming kunt laten groeien”